OEF 2024: VIP kemp (malý stan, 1 osoba)

VIP kemp provozujeme abychom vám nabídli větší komfort a bezpečí, je přímo nalepený na festivalový areál. Vstup a vchody do kempu jsou hlídány a možnost pohybovat se, máte jen ve svém sektoru!!!

Rezervace platí jen na místo v hlídaném osvětleném prostoru (ne na stany). V tomto kempu si můžete postavit svůj stan. Kapacita VIP kempu je omezená, a proto doporučujeme rezervovat si své místo dopředu.

- Ubytování v oploceném hlídaném prostoru. Osvětlení v průběhu noci.
- VIP kemp bude střežen nepřetržitě od středy 3. 7. 2024 od 10:00 hod. do neděle 7. 7. 2024 do 8:00 hod.
- Úschovna je v bezprostřední blízkosti vstupu do VIP kempu a můžete ji využít bezplatně (uložení zavazadel a dobíjení mobilu/baterií).
- Ve VIP kempu vám bude přiděleno stanovací místo. Dbejte prosím pokynů OEF crew.
- Pohyb v rámci VIP kempu je možný pouze v rámci sektoru, ve kterém máte postavený stan. Vstup do jiných sektorů VIP kempu není možný. Stejně tak návštěvy obyvatel VIP kempu jsou možné jen v rámci sektoru, ve kterém máte postavený stan. Návštěvy osob, které nejsou ubytované ve VIP kempu možné nejsou.
- V případě, že jedete celá parta s více stany, v rámci možností budete umístěni do stejného sektoru.

Mějte prosím na paměti, že i přes bezpečnostní opatření, která v rámci VIP kempu jsou, nelze zcela vyloučit krádeže. Cenné věci a doklady noste vždy s sebou, popř. si je uložte do úschovny. Během spánku cennosti uložte uvnitř spacího pytle nebo do úschovny. Nikdy nenechávejte cennosti bez dozoru nebo naskládané nechráněně poblíž hlavy během spánku.
Dostupnost: Vyprodáno

€ 30.00